Storsäljande mäklare flyttar till Öster Mälarstrand 2017-04-20

20160524

Storsäljande mäklare flyttar till Öster Mälarstrand

Mäklarringens kontor i Västerås med den framgångsrike mäklaren Michael Berg, som är vald till kedjans framgångsrikaste fastighetsmäklare i Sverige de senaste fem åren, kommer att flytta kontoret till den nya snabbast växande stadsdelen Öster Mälarstrand i Västerås.

Ett utmärkt läge för en etablering i en harmonisk miljö där det också kommer att omsättas mycket boenden. Att vi dessutom blir närmsta granne med Handelsbankens nya kontor ser vi som ett stort plus då finansieringen är en viktig del i boendefrågan, säger Mäklarringens Michael Berg. Inflytten sker den 1 augusti 2016.

Hyresvärden Strandnära Fastigheter som är ett dotterbolag till Industrihus i Västerås kan nu med glädje konstatera att samtliga lokaler vid populära öster Mälarstrand är uthyrda. På kort tid har flera starka varumärken från Västerås city valt att flytta och etablera sig här.

Nu har vi satt pricken över i:et med Mäklarringens etablering, vi tror verkligen att en fastighetsmäklare passar oerhört bra in i vår mix av starka varumärken som vi fått som hyresgäster på öster Mälarstrand, avslutar VD Bosse Karlsson.

 

Vid frågor vänligen maila info@industrihus.net