Industrihus får mera muskler, tecknar flera nya hyreskontrakt 2017-04-20

20150816

 

Industrihus får mera muskler, tecknar flera nya hyreskontrakt

 

Industrihus i Västerås AB får mera kraft och muskler.

Nya hyreskontrakt är skrivna med Muskelfabriken AB och kedjan Puls & Träning Sweden AB. Att friskvård ligger i tiden ser även vi på Industrihus säger vd Bosse Karlsson.

Muskelfabriken AB är ett lokalt crossfit-gym där verksamheten nu är i full drift i fastigheten Fältmätaren 15 på industriområdet Hälla i Västerås.

Även den starkt expanderande kedjan Puls & Träning som har ca 45 st anläggningar i Sverige kommer att bli vår hyresgäst i fastigheten Lasse Färnlöfs Plats 1 som vi håller på att uppföra vid det nya bostadsområdet på öster Mälarstrand i Västerås. Miljön för Puls & Träning är alldeles fantastiskt då det kommer att ligga precis intill strandlinjen. I denna fastighet har vi dessutom flera spännande hyresgäster kontraktsklara, kan dock ej säga vilka säger Bosse Karlsson. Dessutom så finns fortfarande möjligheten för intresserade att hyra kontor och kioskverksamhet. Fastigheten kommer vara uppförd till våren 16.

Förutom dessa ovan företag så har Industrihus även tecknat nya hyreskontrakt med företagen Mark & Infra Sverige AB, Gripheim AB och M.EK AB.

Det rör på sig riktigt bra nu och samtliga dessa företag är för oss nya tillskott vilket är trevligt. Efterfrågan på Hälla industriområde är fortsatt stark och vi märker intressen från företag ifrån andra orter som vill etablera sig i Västerås avslutar Bosse.

 

 

Vid frågor vänligen maila info@industrihus.net